PLANTE ORNAMENTALE-PLANTE DECORATIVE în CHIŞINĂU MOLDOVA

    Daca doriti ca gradina dumneavoastra sa devina un colt de rai in fiecare anotimp al anului, sa va bucure privirea si sa va ofere un mijloc de relaxare dupa stresul acumulat din cauza grijilor cotidiene, va invitam sa vizitati magazinul nostru, de unde puteti alege cele mai frumoase si exotice plante ornamentale. Atat pentru familie cat si pentru oaspetii dumneavoastra, gradina amenajata cu plantele pe care noi vi le oferim va fi o adevarata bijuterie, care va uimi prin frumusetea ei, in orice perioada, indiferent de anotimp. Florile si frunzele care o vor invada vor crea un adevarat caleidoscop de nuante si culori si va fi o atractie pentru cunostinte si prieteni.

  PLANTE ORNAMENTALE, SIMFONIE DE CULORI SI NUANTE.

  Paradiss.md este axat in principal pe cultivarea arbustilor si a arborilor ornamentali, plante perene de material saditor. Ceea ce va punem la dispozitie cu siguranta va va incanta, deoarece la noi puteti gasi plante ornamentale intr-o gama variata, care sa va satisfaca gusturile estetice in materie de jardinaj, indiferent de planul arhitectural al gradinii dumneavoastra.

  Ce poate fi mai placut primavara, prin luna mai, decat o inflorescenta ampla, cu flori roz, de-o eleganta speciala, si frunze lancelotate tivite cu alb, asa cum este o tufa de Weigela Variegata? Desigur, nu avem un singur soi, puteti alege din pepiniera noastra acelasi gen de tufa luxurianta, dar cu florile de un roz mai sumbru si frunzele de un verde mai inchis.

  TUIA, O VEDETA PRINTRE PLANTE ORNAMENTALE

  Pentru un aspect deosebit al gradinii dumneavoastra, puteti planta puieti de tuia, o specie de plante ornamentale care isi are originea in America de Nord si Asia. Oferta noastra contine mai multe specii ale acestui arbust, deosebit de estetic si chiar functional. Denumita si arborele vietii, tuia face parte din familia coniferelor, foarte apreciat in ultima vreme la noi si pentru faptul ca, prin tunderea repetata a coroanei, devine o prezenta spectaculoasa prin formele sale spiralate sau geometrice, in functie de dorinta proprietarului. Magazinul nostru dispune de cateva specii de tuia, care se diferentiaza intre ele din anumite puncte de vedere, dar au in comun estetica deosebita pe care o pot crea intr-o gradina sau intr-un parc.

  Puteti construi un gard viu dintr-o specie de tuia pe care noi o cultivam in pepiniera, Thuja plicata, cunoscuta si sub denumirea Gigantul verde, care creste circa 50 cm in fiecare an si poate atinge, la maturitate, inaltimea de 7 metri.  LIKE PE FACEBOOK

  ALTE PLANTE ORNAMENTALE DIN PEPINIERA NOASTRA

  Cumparatorii nostri au posibilitatea sa aleaga eventual un frumos arbust, care ar putea constitui atractia de baza a gradinii lor. Este vorba de superba magnolie, specia Susan, care este o incrucisare dintre doua soiuri de magnolii. Florile, de circa 12 cm, sunt sub forma de lalea, de culoare violet, delicat parfumate, iar frunzele au forma de pocal. Arbustul infloreste spre sfarsitul primaverii si poate ajunge pana la o inaltime de 4 metri, cu ramificatii bogate, creand in gradina o atmosfera exotica.

  Fara vegetatie, orice peisaj si-ar pierde mult din frumusete, de aceea, atunci cand vrem sa ne amenajam un colt destinat relaxarii in locuinta noastra, achizitionam neaparat o serie de plante decorative, fie ca e vorba de un spatiu exterior, fie de o incapere. O planta mare, tropicala, amplasata intr-o camera de zi, va constitui o pata de culoare si va indulci liniile dure ale mobilierului si ale desenului arhitectural. Chiar si ciresii sau caisii din curte au rolul de plante decorative, atunci cand, primavara, florile lor roz sau albe ne inunda curtea de culoare si delicatete diafana. In esenta, orice planta care contribuie la imbunatatirea peisajului joaca acest rol, chiar daca face parte din flora spontana.

  PLANTE DECORATIVE PARFUMATE

  Multe din plantele decorative sunt alese nu doar pentru aspectul lor ci si pentru mirosul deosebit de frumos pe care il emana. De exemplu, lavanda este des cultivata pentru parfumul sau placut si nu doar cu scopul recoltarii uleiului atat de folosit in industria cosmetica. Trandafirii reprezinta un alt tip de floare care este atat de admirata pentru parfumul ei. O plimbare printr-o gradina de trandafiri este un adevarat rasfat pentru simturi, iar senzatia de relaxare este de-a dreptul fascinanta. Unele plante decorative produc arome care s-au dovedit a fi adevarate beneficii in combaterea daunatorilor cum ar fi mustele, tantarii sau furnicile, cum este, de exemplu Ageratum, cunoscuta sub denumirea populara de pufuleti, care este o adevarata metoda naturala de respingere a tantarilor.

  UN AER MAI CURAT, CU PLANTE DECORATIVE

  Alte plante decorative asigura hrana si adapostul pentru anumite specii de insecte si pasari, care ajuta la polenizare, reusindu-se astfel propagarea si dezvoltarea culturii de astfel de plante. Sunt gradini intregi de plante dedicate atragerii de fluturi.
  Cel mai important rol al lor este insa producerea aerului curat pe care il respiram, deoarece se stie ca plantele creeaza oxigen in timpul fotosintezei, preluand bioxidul de carbon pentru a se alimenta si eliberand oxigenul curat, fiind adevarate filtre naturale de aer. Acest lucru este deosebit de util, mai ales pentru mediile din interior, in care circulatia aerului este limitata. Intr-un apartament, de exemplu, prezenta plantelor decorative se dovedeste a fi o cale de imbunatatire a calitatii aerului din interior, contribuind chiar si la eliminarea fumului de tigara.

gradina-care-iti-incanta-toate-simturile-3-plante-parfumate-de-curte

 

Asadar, planta este o solutie eficienta pentru asigurarea unui mediu sanatos, care ajuta la eliminarea toxinelor din aer.

  MOTIVE PENTRU A DECORA BIROUL CU PLANTE DECORATIVE

  Oamenii s-au convins deja de numeroasele avantaje aduse de prezenta plantelor decorative acasa sau la birou. In ziua de astazi, dintr-un spatiu care se doreste a fi frumos decorat, care sa confere un anumit grad de confort estetic dar sa asigure si o atmosfera sanatoasa, nu lipsesc aceste plante. Nu doar in incaperile de acasa, dar si la birouri, ele sunt la loc de frunte. Sunt foarte multe motive pentru care multe persoane se simt mai bine cand sunt inconjurate de plante decorative la locul de munca, chiar daca acestea necesita un minim de efort pentru ingrijirea lor.

   Daca va hotarati sa ne vizitati magazinul, cu siguranta veti gasi multe alte plante care v-ar putea incanta.

PARADISS.MD– Vinzari de plante ornamentale pentru gradini, parcuri si spatii verzi in toata Moldova.

Sustine-ne cu-n LIKE PE FACEBOOK  p-u a fi la curent cu cele mai utile Sfaturi si Idei de amenajare a Gradinii Tale.

www.paradiss.md – LIDER in plante decorative și servicii profesionale !

LIVRARE GRATUITĂ În or. Chișinău și suburbii

Vă așteptăm in ospetie!
➡or.Chișinău ↴
💐Str.Ion Nistor 44/2
☎ 068 175 442

Share on FacebookShare on Google+Share on VK