Vînzare „Arbori Foioşi în Chișinău” recent săpați din pămînt

De peste 10 ANI le oferim clientilor nostri un asortiment de peste 50 de PLANTE DECORATIVE și COPACI FOIOȘI crescute la noi in Moldova,

printre care se numară: mesteacăn, catalpa, dud plîngător, arțar, pinul negru,biota, tuia smaragd, tuia occidentaă diverse forme, ienuperi forme tîrîtoare forme mari şi mici, molid obişnuit, salcîm galben, forstiţia europea, kolkvitzia, mahonie(veşnic verde), pirocantha( veşnic verde), barbaris roșu și verde, bujor lemons(crem), gutui japonez, cotoneaster horisontalis- bîrcoace, alte specii talie mică,etc.

Deoarece dorim ca plantele si Arborii sa fie rezistenti si să obțină o dezvoltare matură, punem mare accent pe cresterea lor in conditiile si la clima din țara noasta.

De aceea, un asortiment foarte mare de plante, copaci, arbuști de diferite tipuri le creștem în Republica Moldova astfel ca sunt rezistenți la climă si au un preț accesibil

Dorim să vă informăm ca avem spre vînzare copaci, ARBORI FOIOȘI recent săpați din pămînt care vor fi comercializati la punctul de vînzare din or. Chisinau  str.Ion Nistor 44 (Malina mica) 

LIVRARE GRATUITĂ În or. Chișinău și suburbii

Apelați pentru consultații gratuite acum  068 175 442; 060 159 336

IATĂ lista ARBORILOR FOIOȘI disponibili:

 • ARȚAR

9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARȚARUL – este un arbore rezistent , cu lemnul alb si tare , cu frunze caracteristice , lucioase , despicate în cinci lobi lungi si ascutiti.

Artarul este iubitor de climat calduros dar rezistent la geruri. Creste si se dezvolta bine pe soluri uscate dar fertile cu continut mare de calciu. Rezista bine si la semiumbra.   Creste pană la 30 de metri.

 • MESTEACANUL


8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MESTEACANUL – denumire latina(Betula Pendula)

Este  in general un copac de talie mica spre medie, cu o coaja alba caracteristica , care creste mai ales in clima temperata nordica .Frunzele sunt simple, si pot fi dintate sau lobate.

Fructul este o samara, cu toate ca aripile acesteia pot lipsi, la anume specii.

 • SALCIE CREȚOASĂ

salcie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Tulpina, poate fi noduroasă, scoarța cu crăpături, înălțimea neatingând mai mult de 3-4 metri, dar unele specii pot atinge până la 10-15 metri si aeriana.
 • Frunzele sunt întregi (rar lobate), stipelate, cu pețioli scurți, dispuse altern pe ramurile elastice, netede.
 • Este un arbore maiestuos cu ramuri ascendente, coroana rotunjita si ramuri cazute care ajung, de cele mai multe ori, la nivelul solului. Frunzele sale au nuante de verde-garbui cu usoare tente de alb.
 • Semințele sunt mici, în număr mare și acoperite cu perișori argintii.

 

 • FRASINUL

450px-Fraxinus_excelsior_tree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FRASINUL – denumire latina (Fraxinus velutina).

Are frunze imparipenate, compuse din 7-13 foliole sesile. Infloreste in luna aprilie, inainte de aparitia frunzelor. Florile nu au nici caliciu, nici corola, iar androceul este redus la doua stamine; pe acelasi individ se gasesc flori mascule , femele si hermafrodite.

Specie cu larga amplitudine ecologica , dezvoltandu-se insă mai bine in climat mai calduros, nesuportand gerurile puternice. Vegeteaza viguros in conditii de umiditate mai ridicata, pe soluri fertile, profunde, afanate.

 • CATALPA


catalpa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denumire stiintifica: Catalpa

Descriere: gen de plante arboricole, ornamental prin frunzele mari si florile de cca 5-6 cm, utilizat pe marginea soselelor, in parcuri si gradini, cu un grad mare de adaptare la praful si fumul din orase.

Inaltime: 12-15 m

 • STEJAR ROȘU

stejar-rosu-ornamental

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denumirea populara este Stejarul Rosu American fiind un arbore originar din America de Nord.

  La maturitate acest stejar formeaza un trunchi puternic si o coroana mare cu o forma usor globulara. Frunzele au o forma penat-fidata in nuante de verde inchis iar toamna nuanta frunzelor se schimba in rosu-portocaliu intens, de la care se trage si numele speciei.
  Perioada de inflorire a Stejarului Rosu American este in lunile mai si iunie. Este un arbore de talie mare care poate sa se dezvolte la o inaltime de peste 10 metri.  

STEJARUL ROȘU este cultivat ca arbore de decor pentru gradinile mari, parcuri, spatii verzi.

Ofera imagini peisagistice impresionate si in anotimpul tarziu de toamna.

 • PRUNUS PISARDI  – (Prun roșu ornamental)

Dscn0497_

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Este un arbore decorativ, ce poate atinge inaltimi de 8-10 m, cu ramuri erecte foarte ramificate , cu frunzele rosii visinii, cazatoare.

Se poate conduce sub forma de tufa joasa si tunsa regulat anual sau ca pom cu trunchi inalt.

Nu este pretentios la tipul solului.

Este foarte rezistent la seceta, ger si poluarea din marile orase. Se planteaza primavara sau toamna, in zone insorite sau semi umbrite.

 • TEIUL

tei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Creste ca arbore de 20-30 m, cu coroana ovoidala, lujerii si frunzele tomentoase (foarte fin paroase), florile stelat-tomentoase si fructe cu coaja tare.

Descriere: Frunzele au lungimea de 10-15 cm, de culoare verde-inchis, iar pe partea superioara cenusiu-argintiu, de forma subrotunde.

Florile sunt mirositoare, grupate in inflorescente care 5-6, de culoare alb-galbui.

 • MALUS ROYALTY

5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Malus Royalty este un copac cu frunzisul cazator care apartine familiei de plante Rosaceae. Copacul poarta denumirea de Mar Decorativ Royalty si face parte din categoria pomilor fructiferi. Copacul se dezvolta cu tulpina puternica si formeaza o coroana frumoasa, densa cu o forma neregulata.

Inflorirea este spectaculoasa. Florile cresc grupate in nuante placute de roz-visiniu. Frunzele sunt simple, cresc sub forma ovata intr-o culoare intensa de verde-bronz. .

Marul Royalty este un arbore decorativ prin port, aspect, coroana, frunze, flori si fructe. Soiul este potrivit pentru decorarea gradinilor mici si mari, pentru amenajarea parcurilor sau stradal. Copacul se poate planta solitar sau aliniat.

 • Sapindus Mukorossi

3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Sapindus mukorossi sau arborele de săpun este o specie de copaci din familia Sapindaceae. Copacii ajung la o înălțime de 20m și înfloresc în timpul verii, fructele apar în iulie-august și sunt coapte în noiembrie-decembrie.

Fructele sunt rotunde și au diametrul de 1.5-2.5cm. Ele sunt lăsate să se usuce si sâmburele din interior este scos.

Denumiri ale fructelor acestui copac: nuci de săpun, nuci de spălat, reetha, ritha.

NE GĂSIȚI PE FACEBOOK

            FOTO  https://bit.ly/2JkmnQt

VIDEO http://s9.ro/f2v

Vă punem la dispoziție un sortiment mare de plante.

LIVRARE GRATUITĂ În or. Chișinău și suburbii
 068 175 442; 060 159 336
Vizitați-ne: or.Chisinău ↴
💐Str.Ion Nistor 44/2 (malina mică)
LIKE și DISTRIBUIE pentru alții…
www.paradiss.md – LIDER in plante decorative și servicii profesionale !

💐Vă așteptam cu drag!

„ARBORI FOIOȘI în Chișinău” recent săpați din pămînt

Share on FacebookShare on Google+Share on VK